torsdag 14 april 2011

Framtidsfilm

Space by Sweetie187´s  CC BY 2.0
Under föreläsningen om Peer Coaching var Eva Pethrus från Microsoft på plats och hon visade bland annat en framtidsfilm som Microsoft tagit fram, intressant och rolig på samma gång. Den visar på hur fort teknologin kanske kan gå. Tyvärr går den inte att bädda in men om du klickar här kommer du till sidan där filmen finns.

Eva tipsade även om IKT-bloggen som jag tänker undersöka lite närmre. Microsoft har även en sida på Facebook som heter Microsoft skola som är intressant att följa. Kanske är jag helt såld på Microsoft just nu men samtidigt kan man inte låta bli att ta del av vad som bjuds ute i cyberrymden. Det som delas ut tar jag gärna emot och utvärderar för att i min tur dela ut.

3 kommentarer:

 1. Ett litet ret-inlägg finns på min blogg. Faktum var att jag inte kunde se filmen från den dator som var tillgänglig här hemma för tillfället (ett plug in saknades...) och behövde söka efter den på annat ställe (jag är inte helt 100 på att det är rätt version jag hittade). Där fanns även enparodiversion, men den var inte så kul...

  SvaraRadera
 2. Retsticka!

  Fast din film är bara 2 minuter, vill man se hela får man klicka på min länk ;).

  SvaraRadera
 3. Å du det är inte samma film heller ;) Är det dig de kallar "snabba Wille"? ;)

  SvaraRadera