tisdag 22 februari 2011

Sportlovsjobb...

Japp jag vet, jag har lov,semester eller vad man nu ska kalla det, jag är iallafall ledig. Jag vet att jag inte ska jobba men jag kan inte låta bli. I två dagar har jag nu fixat och trixat med vår skolblogg som ska sättas i drift på måndag den 28 februari. Spännande, kul och lite läskigt. Som tur är har jag fina kollegan Elisabet som med deras sida brett lite väg åt mig. Skönt att vi har lärt oss att ute på nätet delar vi med oss :). Tanken är också att våra bloggar ska se lite lika ut då vi jobbar på samma skola och det gör de nu (till viss del). Jag hoppas att vår blogg kommer att vara lika inspirerande som Elisabets klassblogg.

Passar också på att tacka Elisabet för att jag också lärt mig en massa om Creative Communs, hade liksom inte satt mig in i det så mycket och valt att inte lägga ut så mycket bilder för jag kort och gott tyckte att det var lite bökigt. Nu har jag lagt upp licensavtal för min blogg och för skolbloggen, snyggt, proffsigt och bra!
'
Islabyrint skapad av barnen på Växthuset!


2 kommentarer:

  1. Vilken råsnygg bild av islabyrinten!

    Kul att kunna inspirera!

    SvaraRadera
  2. Det ska bli spännande att se hur din skolblogg växer fram. Jag hoppas att jag får ork och möjlighet att starta en blogg i min klass så småningom.

    SvaraRadera