torsdag 3 februari 2011

Listor, tips och planer

Nu har jag lagt ut mer tips i min klickbara list! Kolla in de nya programmen jag länkat till samt de användbara etiklänkarna som jag sammanställt efter att tittat på Åsas blogg. När jag surfade runt i cybervärlden hittade jag också en ny blogg som många kan ha nytta av: Molnagenten, det är en resurssida för elever i en skola i Malmö. Här finns det en massa bra instruktionsfilmer där man bla kan ta del av hur man skapar en Google kalender. Detta är vad jag har försökt med nu på morgonen, kan inte säga att den blev så himla bra. Får jobba vidare och hoppas att jag med hjälp av min kollega har möjlighet att förfina den...

Under lunchen hade jag förmånen att träffa kollegan Elisabet för en bit mat och lite IT-prat. Vi skissade på vår lärresurs och snackade hemsidor inför mötet vi ska ha med vår rektor. Nästa steg är att vi under nästa vecka "bollar" dessa idéer vidare med våra kursledare, spännande!

Nu ska jag ut och testa fler roliga verktyg, vi ses!3 kommentarer:

 1. Hej Anna- Lena
  Riktigt bra blogg! Ditt sätt att ta till dig nya tekniker och program är fulladdat med energi. När nyfikenheten styr och där du hela tiden testar och utvärderar blir det här en blogg att följa. Det är lika viktigt och intressant när saker faktiskt inte funkar tekniskt eller pedagogiskt.

  Bra Jobb!
  /Måns

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Man blir riktigt inspirerad när man läser din blogg! Du är så IT-nyfiken vilket inspirerar oss andra-kör på!

  SvaraRadera