söndag 12 december 2010

Lördag med Photostory...

Yipppeeeee! Jag är klar! Många timmar har det tagit men nu är jag rätt nöjd. Min presentation är klar och nu väntar jag bara på feedback från några kollegor. Under resans gång har jag brottats med Google SketchUp, Powerpoint, Paint, PS, och Photostory. Jag har även letat som en galning efter en specifik sång och en bild (som jag hade målat upp i mitt huvud). Några bilder är inte klockrena men jag måste säga att just nu gör det ingenting. Helheten är bra och jag är nöjd! Nu ska jag kasta mig i säng och drömma om hur lite jag ska göra imorgon. Tryfflarna och  övrigt julbak får vänta för nu är jag värd lite vila...

3 kommentarer:

 1. Hej!Jag håller med dig att det tar tid att göra en presentation! Jag har gjort min i Moviemaker och lärt mig massor på vägen! Jag är också nöjd med mitt projekt. Det blir väldigt intressant att se gruppens presentationer. Ha det!

  SvaraRadera
 2. Din presentation var toppen. Den var oerhört tydlig och klar. Det blev så uppenbart hur stor roll organisationen i rummet spelar. Mycket fint bildspel med fotot av dig själv i början och slutet och ett behagligt tempo som verkligen gav utrymme för eftertanke.
  Det där med sketchup var fantastikt illustrativt och absolut något som jag skulle ha användning för. Vi pratade om det i går när inte du var där och bestämde (nästan) att du ska ha en genomgång med oss andra om hur man gör. Vi andra skulle vilja det jättemycket.
  God Jul / Anna-Lena

  SvaraRadera
 3. Att plocka ut en del av verksamheten och synliggöra de relationer, och lärprocesser som uppstår i rummet är intressant.

  Din presentation var heltäckande och väldigt fin. Det hade varit otroligt snyggt att avsluta med en bild av dig (idag) på stenen.

  Mycket bra att du använda fler program för att hitta lösningar för dina illustrationer.

  Bra jobb
  /Måns

  SvaraRadera